מתכונים -
צמחוני
|
רכיבים:
1 כוס קינואה 2 כוסות מים 1 כף שמן זית 1 בצל 1 סלסילת פטריות 1 כף אבקת מרק ירקות אורגנית או אבקת מרק פטריות מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. קוצצים את הבצל ופורסים את הפטריות. מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים 7-10 דקות. 2. מוסיפים את הקינואה, מערבבים ומטגנים כדקה. מוסיפים את המים, אבקת המרק והתבלינים. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהמים נספגים.
|
|