מתכונים -
צמחוני
|
רכיבים:
למילוי:
6 פלפלים ירוקים בהירים 2 בצלים 3 עגבניות 2 כפות רסק עגבניות ¾ כוס אורז שמן לטיגון ½ כפית מלח כפית פפריקה ¼ כפית פלפל שחור
לרוטב:
5 כוסות מים רותחים 2 כפות מרק "בטעם עוף" (מוצר פרווה, ללא מרכיבים מן החי!) 3 כפות רסק עגבניות כפית כמון כפית פפריקה
אופן ההכנה:
1. קוצצים את הבצלים ומטגנים עד להשחמה. מוסיפים את האורז, מערבבים, ולאחר כשלוש דקות מסירים מהאש.
2. מרסקים את העגבניות בפומפייה או במעבד מזון, מוספים את רסק העגבניות, המלח והפפריקה ומערבבים. מערבבים את רסק העגבניות, הבצל והאורז.
3. מסירים את פתח הפלפלים ושומרים את ה"מכסה".
4. בעזרת כף ממלאים כל פלפל בתערובת עד לכדי שני שליש מהפלפל. מניחים את הפלפלים בסיר או במחבת עמוקה, ויוצקים עליהם תערובת הרוטב, כך שהוא מכסה לפחות את רוב הפלפלים.
5. מבשלים בסיר או במחבת מכוסה במשך שעה. מגישים חם או קר.
|
|