שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
אורז צהוב PDF הדפסה דוא
מתכונים - כללי



רכיבים:


1 כוס אורז

1 בצל קצוץ דק

1 כפית מלח

1 כפית אבקת מרק עוף

מעט שום כתוש

2 כוסות מים

1 כפית כורכום


אופן ההכנה:


1. שוטפים את האורז במים ומסננים. מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שנהייה שקוף.

2. מוסיפים את האורז ומטגנים (תוך כדי בחישה) כ-2 דקות. מוסיפים מלח, אבקת מרק עוף, ושום כתוש ומערבבים היטב.

3. מוסיפים את כוסות המים והכורכום, מערבבים ומכסים את הסיר. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.

4. פותחים מעט את המכסה ומבשלים על אש קטנה עד לאידוי מלא של המים. מכבים את האש, מכסים את הסיר במכסה למשך 5 דקות



חפשו מתכון נוסף: