שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים פול PDF הדפסה דוא
מתכונים - כללי

ג'עלה (חטיפי פול יבש)



רכיבים:


1 ק"ג פול יבש קטן

1 אבקת אפיה

שמן – לטיגון

פלפל שחור

מלח


אופן ההכנה:


1. משרים את הפול ל-24 שעות.

2. מסירים את הקליפה החומה, מסננים ומניחים על מגבת נקיה.

3. מפזרים אבקת אפיה מעל ומערבבים. מנגבים קלות .

4. מחממים סיר/מחבת/ווק עם שמן ומכניסים את הפול. מידי פעם מערבבים, עד שהוא מזהיב ומתרכך.

5. מסננים ומפזרים עליו מלח ופלפל.



חפשו מתכון נוסף: