מתכונים -
צמחוני
|

רכיבים:
1 ק"ג דלעת קלופה וחתוכה לקוביות בגודל של 4-5 ס"מ
3 כפות שמן זית
5 עלי מרווה קצוצים
5 מחטי רוזמרין קצוצים
2 עלי בזיליקום טריים, קצוצים
2 עלי זעתר טריים קצוצים או מעט זעתר
מלח גס, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1. לקערה בינונית מכניסים את שמן הזית ואת התבלינים ומערבבים.
2. לתבנית רחבה מכניסים את קוביות הדלעת. מעל הדלעת יוצקים את תערובת התבלינים.
3. מחממים תנור ל 200 מעלות ואופים במשך 30-40 דקות (עד שהדלעת מעט חרוכה בקצוות).
הערה:
ניתן להזליף על הדלעת לפני האפייה מעט סירופ מייפל, הסירופ יתן לה מתיקות וגוון זהוב.
|
|