מתכונים -
צמחוני
|

רכיבים:
½ ק"ג עדשים חומים
½1 כוסות אורז פרסי
כפית מלח
1 כפית אבקת מרק עוף
3 בצלים בינוניים קצוצים דק
2 כפות שמן
מעט כמון
אופן ההכנה:
1. מבשלים את העדשים במים עד לריכוך, מסננים ומשהים בצד.
2. בסיר גדול מטגנים את הבצלים עד שהם נהיים שקופים. מוסיפים את האורז, העדשים והתבלינים ומערבבים במשך 2 דקות.
3. מוסיפים לסיר מים בכמות של פי 1.5 מגובה האורז ומבשלים במשך 20 דקות על אש נמוכה.
4. מפזרים מעל כמון, מערבבים ומגישים.
|
|