מתכונים -
צמחוני
|
הכמויות מיועדות ל-6 מנות.
רכיבים:
½ ק"ג פלפלים ירוקים
1 בצל
½ ק"ג עגבניות
מעט שמן לטיגון
מלח
פפריקה מתוקה
אופן ההכנה:
1. חולטים את העגבניות, קולפים אותן ופורסים. מנקים את הפלפלים ואת הבצל ופורסים אותם לפרוסות.
2. מחממים את השמן - ומטגנים בו קלות את הבצל.
3. מוסיפים לסיר את הפלפלים. מבשלים עד שאלה התרככו למחצה.
4. מסירים את הסיר מעל האש ומוסיפים מלח ופפריקה לפי הטעם.
5. משיבים את התבשיל אל האש ומוסיפים את העגבניות. מערבבים ומבשלים עד שהפלפלים מתרככים.
|
|