מתכונים -
צמחוני
|
רכיבים:
1 כוס עדשים ירוקים
1 כוס בורגול
1 בצל גדול קצוץ
4 כוסות מים עם 2 כפות אבקת מרק עוף (על כל 2 כוסות מים, כף אחת של אבקת מרק)
¼ כפית אבקת מרק עוף
1 שן שום קצוצה
מלח, פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. מאדים את הבצל במעט מים.
2. שוטפים את העדשים ומוסיפים לבצל.
3. מוסיפים 2 כוסות מים עם אבקת מרק, שום, אבקת מרק עוף, מלח ופלפל ומבשלים כ-15 דקות.
4. מוסיפים את הבורגול עם 2 כוסות המים ואבקת מרק עוף ומביאים לרתיחה.
5. מבשלים כ-20 דקות על אש קטנה.
|
|