שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מג'דרה עדשים ובורגול PDF הדפסה דוא
מתכונים - צמחוני



רכיבים:


1 כוס עדשים ירוקים

1 כוס בורגול

1 בצל גדול קצוץ

4 כוסות מים עם 2 כפות אבקת מרק עוף (על כל 2 כוסות מים, כף אחת של אבקת מרק)

¼ כפית אבקת מרק עוף

1 שן שום קצוצה

מלח, פלפל לפי הטעם


אופן ההכנה:


1.  מאדים את הבצל במעט מים.

2. שוטפים את העדשים ומוסיפים לבצל.

3. מוסיפים 2 כוסות מים עם אבקת מרק, שום, אבקת מרק עוף, מלח ופלפל ומבשלים כ-15 דקות.

4. מוסיפים את הבורגול עם 2 כוסות המים ואבקת מרק עוף ומביאים לרתיחה.

5. מבשלים כ-20 דקות על אש קטנה.



חפשו מתכון נוסף: