מתכונים -
אוכל אסיאתי
|
רכיבים:
½ ק"ג חזה עוף ברצועות של 2 סמ"ר קופסת פטריות משומרות קטנה או סלסילת פטריות טריות 2 פלפלים ירוקים בקוביות של 2.5 סמ"ר 2 פלפלים אדומים בקוביות של 2.5 סמ"ר 2 פלפלים צהובים בקוביות של 2.5 סמ"ר 2 בצלים בינוניים בקוביות גדולות כף שמן קנולה
למרינדה:
ביצה טרופה (אפשר 2 לבנים) ¼ כפית מלח כף יין לבן יבש ½ כפית אבקת אפיה 1.5 כפות קורנפלור כף שמן קנולה פלפל שחור לפי הטעם
לרוטב:
2 כפות רוטב סויה כף חומץ שקית ממתיק מלאכותי כף יין לבן יבש ½ כף קורנפלור מומסת במעט מים 2 כפות אבקת מרק עוף מומס במעט מים
אופן ההכנה:
- מכינים את המשרה על ידי ערבוב כל חומריו בקערה. מוסיפים את נתחי העוף.
- משחימים את הבצל מעט בשמן במחבת טפלון ומוסיפים לו את כל הירקות.
- משחימים במשך כעשר דקות .
- מוסיפים את הבשר עם המשרה. מכסים ומאדים למשך 10 דקות נוספות.
- מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים על גבי התבשיל. ממשיכים לבשל למשך 5 דקות נוספות.
|
|