שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים כבד עוף PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

כבד עוף עם בטטה


רכיבים:

 

500 גר' כבד עוף נקי, חתוך לקוביות בגודל של כחצי ס"מ

5 בטטות קלופות וחתוכות לקוביות בגודל של כ-½ ס"מ

כף מחטי רוזמרין

שמן זית לטיגון

שן שום כתושה

½ כוס יין לבן חצי יבש

מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

 

1.מטגנים את הבטטות בשמן זית עד שהן מתחילות להשחים.

2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מוסיפים פנימה את הרוזמרין והשום ומוסיפים לטגן במשך דקה.

3. במחבת שנייה מחממים מעט שמן זית ומטגנים את הכבד כשתי דקות. מוציאים, מוסיפים פנימה את היין ומגרדים את תחתית המחבת בעזרת כף עץ.

4. מחזירים את הכבד והבטטות למחבת עם היין, ממליחים ומפלפלים. מגישים מיד.



חפשו מתכון נוסף: