שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
סלמון על מצע רביולי חצילים עם שלוטס, זיתים שחורים, וצלפים PDF הדפסה דוא
מתכונים - דגים ופירות ים

רכיבים:

 

סטייק סלמון
רביולי מבושל
שלוטס אפויים
זיתים שחורים
צלפים
שום
טימין
שמן זית
פטריות
מלח
פלפל

אופן ההכנה:


  1. לחמם את הרביולי במים, לסנן ולהקפיץ בשמן זית עם כל הפריטים למעט הסלמון.
  2. לסדר בצלחת עמוקה, לתבל את הסלמון במלח, פלפל ושמן זית .
  3. לצלות על הגריל.
  4. לסדר על הרביולי, לקשט עם זסטים של לימון וטימין מטוגן.


חפשו מתכון נוסף: