שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים ניוקי PDF הדפסה דוא
מתכונים - כללי



רכיבים:

 

1 ק"ג תפוחי אדמה
4 כפות קמח
1 כף סולת

 

אופן ההכנה:


1. מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם במים רותחים למשך 40 דקות, עד שהם רכים. מקלפים ומועכים.

2. מערבבים פנימה קמח וסולת ולשים היטב.

3. מקמחים משטח עבודה ומגלגלים את תערובת תפוחי האדמה לגליל ארוך וצר. חותכים חתיכות קטנות (גלילים קטנים באורך סנטימטר וחצי) ומניחים בצלחת מקומחת.

4. מכינים ניוקי מכל הבצק ואז מרתיחים מים עם מלח. מבשלים את הניוקי במשך כ- 5 דקות או עד שהם מוכנים למאכל.

5. מכינים מראש רוטב עגבניות פשוט וכאשר הניוקי מוכנים מוציאים אותם לצלחת הגשה אישית ושופכים מעל רוטב עגבניות. מפזרים פרמז'ן מגורדת ומגישים.



חפשו מתכון נוסף: