
רכיבים:
1 כוס גדולה קינואה יבשה
1 כף שמן זית/קנולה
½ פלפל אדום קצוץ לקוביות קטנות
1 גזר מגורד על פומפיה דקה
פלפל שחור גרוס טרי
2 כוסות מים רותחים
1 כף גדושה של אבקת מרק עוף פרווה או לחילופין, מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבצל בשמן החם עד לשקיפות.
2. מוסיפים את הפלפל והגזר ומאדים קלות כ- 5 דקות.
3. מוסיפים את הקינואה, מערבבים היטב.
4. מוסיפים 2 כוסות מים רותחים, תבלינים. מערבבים עד שרותח שוב.
5. מנמיכים את הלהבה, מכסים סיר ומבשלים בין 20-30 דקות, עד שהקינואה מקבלת את הצורה האופיינית לה (מעין חוטים לבנים).
6. סוגרים את הלהבה, מחכים כ-10 דקות, מערבבים כדי להפריד גרגרים.
|