שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
קינואה פיקנטית PDF הדפסה דוא
מתכונים - צמחוני



רכיבים:


1 כוס גדולה קינואה יבשה

1 כף שמן זית/קנולה

½ פלפל אדום קצוץ לקוביות קטנות

1 גזר מגורד על פומפיה דקה

פלפל שחור גרוס טרי

2 כוסות מים רותחים

1 כף גדושה של אבקת מרק עוף פרווה או לחילופין, מלח לפי הטעם


אופן ההכנה:


1. מטגנים את הבצל בשמן החם עד לשקיפות.

2. מוסיפים את הפלפל והגזר ומאדים קלות כ- 5 דקות.

3. מוסיפים את הקינואה, מערבבים היטב.

4. מוסיפים 2 כוסות מים רותחים, תבלינים. מערבבים עד שרותח שוב.

5. מנמיכים את הלהבה, מכסים סיר ומבשלים בין 20-30 דקות, עד שהקינואה מקבלת את הצורה האופיינית לה (מעין חוטים לבנים).

6. סוגרים את הלהבה, מחכים כ-10 דקות, מערבבים כדי להפריד גרגרים.



חפשו מתכון נוסף: