מתכונים -
צמחוני
|
רכיבים:
1 ק"ג פרסה (בצל ארוך)
2-3 כפות קמח מצות
2-3 כפות קמח רגיל
2 ביצים
מלח, פלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1. שוטפים ומייבשים את הפרסה. חותכים לחתיכות קטנות (ברוחב של 1 ס"מ).
2. מניחים בסיר כוס וחצי מים. מבשלים על אש בינונית 5-10 דקות עד שהירק רך.
3. מסננים וסוחטים היטב את הירק. מערבבים עם הקמח הביצים והמלח.
4. מחממים שמן במחבת ובכפית יוצקים את הקציצות מהעיסה לתוך השמן.
5. מטגנים את הקציצות עד ששני הצדדים צהובים.
|
|