שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
כופתאות כבד PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

150 גרם כבד עוף

1 כפית שמן

1 כפית בצל סגול מגורר

1 לחמנייה, שהושרתה בחלב

ביצה

קמח

מלח פלפל שחור גרוס

מיורן

 

אופן ההכנה:

 

1. סוחטים את הלחמנייה ובוצעים ממנה חתיכות קטנות. מועכים את הכבד.

2. מטגנים קלות את הבצל. מסירים את המחבת מעל האש ומוסיפים כבד וחתיכות לחמנייה, ביצה, תבלינים וקמח ליצירת בצק רך. מניחים בצד למשך כשעה.

3. בוצעים בעזרת כף רטובה מהבצק כופתאות קטנות ומבשלים אותן בתוך המרק הרותח עד שהן מתקשות.



חפשו מתכון נוסף: