מתכונים -
צמחוני
|
רכיבים:
1 סלסלת עלי תרד טריים
½ כפית מלח
½ כפית אבקת מרק עוף
2 כפות קמח
4 שיני שום כתושות
1 ביצה
אופן ההכנה:
1. משרים את עלי התרד במים על מנת להוריד את הלכלוך ושוטפים היטב.
2. מכניסים את העלים לסיר ומכסים במים. מבשלים את העלים עד שהם מתרככים.
3. מסננים בעזרת מסננת את המים וסוחטים.
4. בעזרת סכין קוצצים דק את העלים.
5. לוקחים מחבת, מחממים בשמן ומוסיפים את הקמח. מערבבים היטב עד שנוצרת רביכה חומה. מוסיפים לרביכה את התרד, המלח, אבקת המרק, שיני השום והביצה ומערבבים במשך 5 דק' תוך כדי בישול.
|
|