מתכונים -
צמחוני
|

רכיבים:
500 גרם תרד טחון
4 כפות בצל קצוץ
40 גרם מרגרינה או חמאה
2 שיני שום כתושות
4 כפות קמח
¾ כוס חלב או מים
2 כפיות אבקת מרק עוף
מלח, פלפל ואגוז מוסקט
אופן ההכנה:
1. מטגנים במרגרינה / חמאה את הבצל עד להזהבה.
2. מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את השום והקמח תוך כדי בחישה מתמדת.
3. מוסיפים את החלב / מים ובוחשים עד לקבלת מרקם אחיד.
4. מוסיפים את התרד, אבקת המרק והתבלינים ומערבבים על להבה בינונית במשך 3-5 דקות עד להקרמה.
|
|