מתכונים -
עוגות
|

רכיבים:
תבנית אפיה בקוטר 24 ס"מ
2 כוסות קמח לבן
¾1 כוסות סוכר
¾ כוס אבקת קקאו
½1 כפיות סודה לשתיה
½1 כפיות אבקת אפיה
2 ביצים
1 כוס חלב
½ כוס שמן
½ כפית תמצית וניל
1 כוס מים רותחים
מעט סוכריות לקישוט
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה את כל הרכיבים היבשים.
2. מוסיפים את הביצים, השמן, החלב, תמצית הווניל ומערבבים לתערובת אחידה.
3. מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים היטב.
4. משמנים היטב את תבנית האפיה ויוצקים לתוכה את התערובת.
5. אופים בטמפרטורה של 180 מעלות במשך חצי שעה.
6. מוציאים מהתנות, מצננים מעט ומקשטים בסוכריות.
|
|