שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
לחמניות ללא גלוטן PDF הדפסה דוא
מתכונים - מתכונים מיוחדים לחולי צליאק

רכיבים:

 

1 כוס מים
½ כוס שמן
1 כפית מלח
1 "כוס פירורי לחם" ללא גלוטן
אבקת אפיה
2 ביצים

אופן ההכנה:

1. מרתיחים בסיר את המים השמן והמלח
2. מוסיפים לתערובת את הפירורים ומעט אבקץ אפייה, ומערבבים הכל
3. מוסיפים ביצה אחת ומערבבים, לאחר מכן מוסיפים את הביצה השניה ומערבבים
4. אופים בתנור שחומם מאראש (220-200 מעלות), עד שהלחמניות מזהיבות.



חפשו מתכון נוסף: