מתכונים -
מתכונים מיוחדים לחולי צליאק
|
רכיבים:
300 גרם תרד טרי 150 גרם גבינה צהובה מגוררת 150 גרם בולגרית מגוררת 2 ביצים 2 שיני שום קצוצות גרידת לימון מלימון 1 3 כפות שמן זית/20 גרם חמאה מומסת מלח, פלפל, אגוז מוסקט
אופן הכנה:
1. שמים את התרד בסיר עם מים רותחים ומבשלים כ-5דקות. 2. קוצצים את התרד- תלוי כמה אתם אוהבים להרגיש את התרד. 3. מערבבים עם כל החומרים. 4. יוצקים בערך כף+ לתבנית אפייה אישית משומנת (אני שימנתי בשמן זית) 5. לתנור חם מראש על 180 מעלות ל20 דקות/ עד שמתייצב ומזהיב
|
|