מתכונים -
קוקטיילים ומשקאות
|
רכיבים:
2 כפות נדיבות של תותים חתוכים לקוביות קטנות. 40 מ"ל ג'ין 20 מ"ל לימון סחוט טרי 30 מ"ל סירופ מונין בטעם אהוב, או כמה טיפות של תמצית וניל איכותית
אופן ההכנה:
1. את קוביות התותים מועכים כדי שיצא מהן המיץ.
2. משקשקים היטב את התותים ביחד עם שאר החומרים בשייקר עם קרח.
3. מוזגים לכוס מרטיני תוך כדי סינון כפול – סינון של מסננת השייקר ואז דרך מסננת דקה יותר למניעת מעבר של גרגירי התותים.
4. מוזגים מעל מעט קאווה.
|
|