שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
פונץ' פירות ויין PDF הדפסה דוא
מתכונים - קוקטיילים ומשקאות

רכיבים:

 

6-8 אפרסקים בשלים, לא מקולפים
1 כוס אבקת סוכר
2 כוסות יין מדירה
1 בלוק קרח במשקל קילוגרם בערך
4 בקבוקים יין לבן יבש

 

אופן ההכנה:


1. שמים את האפרסקים בקערה ומפזרים עליהם את הסוכר.
2. שופכים על הכל את יין המדירה ומצננים במקרר לשש-שמונה שעות. שמים את בלוק הקרח בקערת פונץ', מערבבים היטב את הפירות ואת תערובת המדירה ושופכים אותם על הקרח.
3. על הכל שופכים את היין הלבן ומניחים לעמוד חצי שעה לפחות לפני ההגשה. כ-30 כוסות פונץ'.


חפשו מתכון נוסף: