שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
קבאג' באג'י – תבשיל כרוב PDF הדפסה דוא
מתכונים - אוכל הודי


רכיבים:

 

1 כף שמן זית

1 כפית גרגירי חרדל

6 עלי קארי

1 כפית זנגביל

2 פלפל צ'ילי אדום מיובש  (למעוניינים במנה חריפה)

1 כף עדשים צהובים

1 כרוב רחוץ וקצוץ

1 כפית מלח (ניתן להוסיף או להוריד לפי הטעם)

½ כפית כורכום

 

לקישוט:

 

1 כף שברי בוטנים

 

אופן ההכנה:


1. מחממים את השמן בסיר גדול ועמוק.

2. מוסיפים את גרגרי החרדל ומטגנים, עד ששומעים אותם מתפצפצים.

3. מוסיפים את העדשים ומערבבים כדקה.

4. מוסיפים זנגביל , צ'ילי, עלי קארי ומערבבים.

5. בקערה נפרדת שמים את הכרוב, מוסיפים מלח, כורכום ומערבבים.

6. מוסיפים את תכולת הקערה לסיר, ומקפיצים לסירוגין, במשך כ-8 דקות.

7. לפני ההגשה מקשטים בשברי בוטנים.

 

 

 



חפשו מתכון נוסף: