רכיבים:
1 כף שמן זית
1 כפית גרגירי חרדל
6 עלי קארי
1 כפית זנגביל
2 פלפל צ'ילי אדום מיובש (למעוניינים במנה חריפה)
1 כף עדשים צהובים
1 כרוב רחוץ וקצוץ
1 כפית מלח (ניתן להוסיף או להוריד לפי הטעם)
½ כפית כורכום
לקישוט:
1 כף שברי בוטנים
אופן ההכנה:
1. מחממים את השמן בסיר גדול ועמוק.
2. מוסיפים את גרגרי החרדל ומטגנים, עד ששומעים אותם מתפצפצים.
3. מוסיפים את העדשים ומערבבים כדקה.
4. מוסיפים זנגביל , צ'ילי, עלי קארי ומערבבים.
5. בקערה נפרדת שמים את הכרוב, מוסיפים מלח, כורכום ומערבבים.
6. מוסיפים את תכולת הקערה לסיר, ומקפיצים לסירוגין, במשך כ-8 דקות.
7. לפני ההגשה מקשטים בשברי בוטנים.
|