שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
סלט חצילים ופטרוזיליה PDF הדפסה דוא
מתכונים - סלטים

רכיבים:

 

1 חציל

6 שיני שום קלופות וחצויות

6 גבעולי פטרוזיליה טרייה

כפית שטוחה של כמון

פלפל ומלח לפי טעם

קורט פפריקה מתוקה

מיץ מ-½ לימון טרי



אופן ההכנה:

 

1. לשרוף את החציל - או בתנור או על האש עד שיהיה קלוי מכל צדדיו.

2. לקלף את החציל מקליפתו ולמעוך את תוכנו בעזרת מזלג.

3. קוצצים את גבעולי הפטרוזיליה ומוסיפים לקערה בינונית. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב.

4. מוסיפים את תכולת הקערה וחצילים ומערבבים.

 



חפשו מתכון נוסף: