מתכונים -
מטוגנים ופסטלים
|

הכמויות מיועדות להכנת 20 - 30 פסטלים.
רכיבים:
לבצק:
600 גרם קמח
2 ביצים
1 כוס שומן עוף מומס (או כוס שמן רגיל)
½ כפית מלח
1 כוס מים פושרים
שמן טיגון
המלית
½ ק"ג מיגה
אופן ההכנה:
1. מכינים מכל החומרים בצק גמיש ויבש, מרדדים לעלה. מורחים עליו 3-4 כפות שמן ומפזרים מעט קמח. מקפלים שלושה קיפולים, ומכסים במגבת ומשהים למשך 30 דקות.
2. מרדדים שוב לעלה גדול בעובי של ½ ס"מ לערך. חותכים עיגולים בקוטר של 6-8 ס"מ. במרכז כל עיגול מניחים קציצה קטנה של מיגה. מקפלים ומהדקים היטב רק סביב המילוי.
3. מטגנים את הפסטלים בשמן עמוק. (במהל הטיגון, נפתחים הפסטלים לצורת שושנה).
|
|