שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
לשון עגל בסגנון פיוג'ן PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

1 לשון עגל מבושלת ומקולפת - חתוכה לפרוסות של 1 ס"מ

1 כף שמן שומשום

½ שורש ג'ינג'ר מקולף חתוך לצורת גפרורים

1 כף סוכר חום

8 כפות חומץ בן יין אדום

1 כוס פטריות שחורות חלוטות במים רותחים וחתוכות לרצועות דקות

1 שקית חסה בייבי לסלט

 

אופן ההכנה:

 

1. למחבת עמוקה ובחום גבוה להוסיף את השמן, הג'ינג'ר והסוכר.

2. להוסיף את החומץ ואת כל יתר המוצרים כולל לשון העגל. להביא לרתיחה ולהסמיך את הרוטב.

3. בקערת הגשה שטוחה ליצור מערום של תערובת החסות, לסדר מעל את פרוסות העגל וליצוק את הרוטב מלמעלה.



חפשו מתכון נוסף: