שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
דג מבושל עם פול טרי PDF הדפסה דוא
מתכונים - דגים ופירות ים



רכיבים:

 

6 פרוסות דג ים טרי

1 קילו פול טרי קלוף

2 עגבניות

1 פלפל אדום מתוק

2-3 פלפל ירוק חריף

1 ראש שום

צרור כוסברה

½ כפית כורכום

מלח לפי הטעם

¾ כוס שמן +  2 כפיות גדושות פפריקה אדומה מתוקה


אופן ההכנה:

 

1. בסיר דגים  מניחים לפי הסדר הבא את כל החומרים : פרוסות העגבניות, רצועות פלפל מתוק, פלפל חריף , פול, ½  מכמות השום ו - ½ מכמות הכוסברה, להוסיף הכורכום והמלח ומעל הכל את פרוסות הדג. למלא מים עד גובה הירקות ולהרתיח עם מכסה.

2. לאחר שרתח,  להוסיף את השמן והפפריקה ולבשל (ברתיחה) עוד מספר דקות בודדות.

3. להנמיך את האש עם מכסה פתוח מעט מאוד (לאידוי), ולהשאיר  כחצי שעה - 40 דקות עד שכל המים מתאדים.

4. 5 דקות לפני הסיום מוסיפים ½ מכמות השום שנותרה ו - ½ מכמות הכוסברה שנותרה.

 

 



חפשו מתכון נוסף: