מתכונים -
קינוחים ומנות אחרונות
|
רכיבים:
1 כוס קמח
½ כוס חלב
½ כוס מים
קורט מלח
1 כף אבקת סוכר
1 חלבון ביצה
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1. בסיר הבישול מביאים לרתיחה את החלב, המים, המלח והסוכר. מוסיפים את הקמח ובוחשים עד שהנוזלים נספגים והבצק לא נדבק לדפנות הסיר.
2. מצננים מעט את התערובת ומוסיפים את חלבון הביצה.
3. מחממים את שמן הטיגון במחבת.
4. מכניסים את הבצק לשקית זילוף ומזליפים עיגולים למחבת הרותח.
5. מוציאים החרינגו, זורים מעל אבקת סוכר ומגישים חם.
|
|