מתכונים -
סלטים
|
רכיבים:
7 עלי מנגולד יפים, שטופים וללא הגבעול (החלק הלבן)
גרגירים מרימון אחד
2 שיני שום, קצוצות גס
½ פלפל ירוק חריף, נקי מגרעינים, פרוס דק
½ כוס עלי נענע קצוצה
2 בצלים ירוקים, קצוצים דק
¼ כוס שמן שומשום
½ כוס צנוברים, קלויים במחבת יבשה
מלח גס (לפי הטעם)
מיץ מ - ½ לימון
אופן ההכנה:
1. חותכים את עלי המנגולד לרצועות בעובי של 1 ס"מ.
2. רוחצים, מסננים ומאדים במחבת יבשה (ללא שמן) במשך כ - 5 דקות. בסיום, משהים בצד שיתקרר מעט.
3. בקערת ההגשה מערבבים כל הרכיבים, טועמים ומתקנים תיבול.
|
|