שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
סושי - סלמון סקין אינסייד אאוט PDF הדפסה דוא
מתכונים - כללי

הצעת הגשה.


רכיבים:

 

½ כוס  אורז סושי עם תחמיץ

שניים-שלושה דפי נורי

עור של סלמון, שהופרד משאר הדג תוך השארת שכבת בשר בעובי של ס"מ אחד

½ אבוקדו

בצל ירוק קצוץ

אבקת טמפורה - מומלץ

 

אופן ההכנה:

 

1. פורסים את העור לרצועות באורך הרול, ורוחב של 4 ס"מ.

2. מוסיפים לשתי כפות אבקת טמפורה מעט מים ומערבבים עד ליצרת בלילה אחידה, וסמיכה.

3. טובלים את רצועות העור בבלילת הטמפורה ומטגנים בשמן עמוק במשך 30 שניות. (הטיגון של הדג מצופה בטמפורה אמור לתת לו מרקם קריספי בציפוי, תוך כדי שהמילוי - כלומר הסקין- רך ועסיסי).

4.  מגלגלים את הרול עליו פרוסים רצועת עור מטוגן, רצועת אבוקדו, ומעט בצל ירוק קצוץ .

 



חפשו מתכון נוסף: