מתכונים -
צמחוני
|

רכיבים:
1 חציל פרוס בעובי 2 ס"מ
1 קישוא פרוס באלכסון בעובי 2 ס"מ
2 בצל סגול חתוך לרבעים
2 גמבות אדומות חתוכות על 4 ללא הזרעים
1 בטטה בינונית פרוסה בעובי 2 ס"מ
מלח גס
פלפל שחור גרוס
5 גבעולי טימין
¼ כוס שמן זית
5 כפות סילאן
5 שיני שום כתושות
לרוטב:
צרור בזיליקום
קורט מלח
קורט פלפל שחור
מיץ מ- 5 לימונים
כף שמן זית
¼ כוס יין לבן
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 שן שום
כפית סוכר
אופן ההכנה:
1. מכניסים לתוך קערה את כל המרכיבים מלבד מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב.
2. לאחר מכן מניחים את הירקות על גריל חם וצורבים משני הצדדים כ 2-3 דקות מכל צד.
3. לאחר שהירקות מוכנים , מניחים אותם בצד להתקרר כ- 15 דקות.
4. להכנת הרוטב מכניסים את כל חומרי הרוטב לתוך מעבד מזון וטוחנים טוב עד להתאחדות כל החומרים.
5. להגשה לוקחים חתיכה מכל ירק ומניחים בצלחת ומזלפים מעל את הרוטב.
|
|