שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
פאניר באטר מסאלה PDF הדפסה דוא
מתכונים - אוכל הודי



רכיבים:

 

250 גרם גבינת פאניר

2 כפות גהי/שמן צמחי

2 בצלים בינוניים מגוררים

2 כפיות שום כתוש

1 כפיות ג'ינג'ר טרי כתוש

3 עגבניות מגוררות

1 כפית סוכר

50 גר' שקדים טחונים

2 כפות באטר מסאלה

מלח לפי הטעם

100 מ"ל שמנת מתוקה

2 כפות יוגורט טבעי

25 גר' חמאה

3-5 כפות כוסברה טרייה קצוצה


אופן ההכנה:

 

1. את הגהי מחממים בסיר ומטגנים את הבצל על אש גבוהה עד להזהבה קלה (חשוב לערבב תוך כדי ולא לשרוף את הבצל).

2. מוסיפים את השום , הג'ינג'ר והפלפל החריף וממשיכים לטגן לעוד כ - 2 דק' על להבה גבוהה.

3. מוסיפים את העגבניות המגוררות והסוכר ומבשלים על אש בינונית כ - 15 (יש לערבב מידי פעם).

4. מוסיפים את השקדים, באטר מסאלה, שמנת יוגורט ומלח ומבשלים עוד כ-5 דקות.

5. מוסיפים את הגבינה ומבשלים עוד כ-3 דק'. לקראת סוף הבישול מתקנים טעם עם מלח ומוסיפים את הכוסברה הטרייה ואת החמאה (להקפיד לערבב בכל שלב).

 

 

 



חפשו מתכון נוסף: