מתכונים -
אוכל הודי
|
רכיבים:
250 גרם גבינת פאניר
2 כפות גהי/שמן צמחי
2 בצלים בינוניים מגוררים
2 כפיות שום כתוש
1 כפיות ג'ינג'ר טרי כתוש
3 עגבניות מגוררות
1 כפית סוכר
50 גר' שקדים טחונים
2 כפות באטר מסאלה
מלח לפי הטעם
100 מ"ל שמנת מתוקה
2 כפות יוגורט טבעי
25 גר' חמאה
3-5 כפות כוסברה טרייה קצוצה
אופן ההכנה:
1. את הגהי מחממים בסיר ומטגנים את הבצל על אש גבוהה עד להזהבה קלה (חשוב לערבב תוך כדי ולא לשרוף את הבצל).
2. מוסיפים את השום , הג'ינג'ר והפלפל החריף וממשיכים לטגן לעוד כ - 2 דק' על להבה גבוהה.
3. מוסיפים את העגבניות המגוררות והסוכר ומבשלים על אש בינונית כ - 15 (יש לערבב מידי פעם).
4. מוסיפים את השקדים, באטר מסאלה, שמנת יוגורט ומלח ומבשלים עוד כ-5 דקות.
5. מוסיפים את הגבינה ומבשלים עוד כ-3 דק'. לקראת סוף הבישול מתקנים טעם עם מלח ומוסיפים את הכוסברה הטרייה ואת החמאה (להקפיד לערבב בכל שלב).
|
|