מתכונים -
אוכל הודי
|
רכיבים:
250 גר' פוואה (אורז דחוס)
150 גר' סוכר (משתנה לפי רמת המתיקות הרצויה)
2 כפיות שטוחות הל טחון
1 כפית שטוחה מוסקט טחון
100 גר' פיסטוקים קלופים חתוכים ל''גפרורים''
100 גר' שקדים מולבנים חתוכים ל''גפרורים''
50 גר' קוקוס טחון
50 גר' צימוקים
אופן ההכנה:
1. את הפוואה בוררים ,שוטפים במים מספר פעמים ומסננים היטב.
2. מוסיפים את כל המרכיבים ומערבבים.
3. מניחים מספר דקות לספיגת הסוכר. טועמים ומתקנים רמת המתיקות.
|
|