רכיבים:
1 ק"ג דג מוסר ים
½ כוס קמח מצה
½ כוס גזר מגורד
½ כוס תערובת פטרוזיליה וכוסברה
½ כוס בצל סגול קצוץ
4 ביצים
1 כפית מלח
1 כפית פלפל
1 כפית סוכר
אופן ההכנה:
1. לטחון את כל מרכיבי המלית במעבד מזון, ליצור קציצות ולבשל כחצי שעה בציר דגים על אש נמוכה ולקרר. 2. להגיש עם רוטב לימונים כבושים טחונים ואריסה.
1. לטחון את כל מרכיבי המלית במעבד מזון, ליצור קציצות ולבשל כחצי שעה בציר דגים על אש נמוכה ולקרר.
2. להגיש עם רוטב לימונים כבושים טחונים ואריסה.