שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
נתחי הודו בחיטה PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:


150 גרם חיטה

800 גרם נתחי הודו (חזה, שווארמה, שוקיים)

מלח ופלפל שחור

2 גזרים

2 כרשות, רק החלק הלבן

1 שורש סלרי

2 שורשי פטרוזיליה

100 גרם משמשים מיובשים

2 כפות שמן קנולה

2 כפות חומץ יין אדום

2 כפות מיונז


אופן ההכנה:


1. משרים את החיטה לילה בקערה עם ליטר מים. למחרת מעבירים לסיר.

2. שוטפים את חלקי ההודו ומוסיפים לסיר, מתבלים בפלפל שחור.

3. מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה, מנמיכים לאש בינונית ומבשלים כ- 45 דקות.

4. קולפים, שוטפים וחותכים את הגזרים, כרשה אחת, הסלרי ושורשי הפטרוזיליה ומוסיפים לסיר.

5.  מבשלים כ-15 דקות, במידת הצורך מוסיפים מעט מים רותחים. מעבירים למסננת.

6. מרחיקים את העצמות וחותכים את הבשר לחתיכות בגודל 3-2 ס"מ.

7.  חותכים את הגזר, הסלרי ושורש הפטרוזיליה לקוביות קטנות, מרחיקים את הכרשה.

8. חותכים את המשמשים לרבעים. פורסים דק את הכרשה שנותרה ומטגנים בשמן חם, רק עד שהתרככה.

9.  מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומתבלים במלח, בחומץ ובמיונז, יוצקים מעל את הכרשה, עם השמן שנותר ומגישים.



חפשו מתכון נוסף: