שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
סופריטו PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

2-3 בצלים

עוף מחולק לשמונה חלקים

תפוחי אדמה פרוסים לפרוסות או קוביות

תבלינים: פפריקה, מלח שמן


אופן ההכנה:


1. קוצצים את הבצלים לחתיכות קטנות.

2. מטגנים בסיר רחב עם שמן עד לקבלת גוון חום.

3. לאחר הטיגון מניחים את העוף על הבצל ומוסיפים את התבלינים. (מוסיפים שמן במידת הצורך. יש לטגן לפחות חצי שעה, בתחילה בחום גבוה ולאחר מכן בחום נמוך).

4. לאחר כמחצית השעה להוציא את העוף מהסיר ולטגן (על אותו בצל) את תפוחי האדמה למשך כרבע שעה.

5. להחזיר את העוף לכלי עם תפוחי האדמה ולבשל כעשרים דקות נוספות.



חפשו מתכון נוסף: