מתכונים -
רטבים
|
רכיבים:
1 מכל 200 גרם גבינת שמנת בטעם שום שמיר 5%
2 כפות שמן זית
2 חופנים של עלי ריחן (בזיליקום)ללא הגבעולים
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מכניסים ½ מהגבינה במעבד מזון. מוסיפים את עלי הבזיליקום. טוחנים, עד שהבזיליקום הופך כמעט למחית.
2. מוסיפים את שמן הזית, את שאר הגבינה ומתבלים היטב במלח ופלפל. מפעילים לעוד מספר שניות, עד שנוצר מיטבל אחיד.
3. רצוי לשמור את המיטבל במקרר, עד להגשה, למיזוג הטעמים.
|
|