שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
סטייק פילה ברוטב שמנת ופיטריות PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

800 גרם פילה טרי או מיושן

פלפל שחור גרוס טרי

1 מיכל שמנת מתוקה

400 גרם פטריות שמפניון

כף חרדל דיזון חריף

2-3 ענפי טימין

50 גרם חמאה + כף שמן זית לטיגון

מלח גס


אופן ההכנה:


1. חותכים את הבשר לסטייקים בעובי של 2.5 ס"מ לפחות.

2. מחממים את החמאה והשמן על מחבת כבד ומניחים את הבשר.

3. מוסיפים פלפל שחור מטגנים 2 דקות מכל צד. מוציאים ושומרים מכוסה במקום מחומם.

4. למחבת מוסיפים את הפטריות ומטגנים 2 דקות. מוסיפים את השמנת את החרדל והטימין.

5. מצמצמים על רתיחה עדינה ומוסיפים מלח. בודקים טעם ומתקנים.

6. מחזירים את הבשר למחבת לטיגון של דקה על כל צד.



חפשו מתכון נוסף: