שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים סלט בורגול PDF הדפסה דוא
מתכונים - סלטים



רכיבים:

 

½ כוס בורגול

10 עגבניות שרי, חצויות

2 מלפפונים בינוניים, חתוכים לקוביות

מעט עלי נענע, קצוצים דק

¼ צרור פטרוזיליה, קצוץ דק

1 לימון בינוני, חתוך לקוביות קטנות

 

אופן ההכנה:

 

1. משרים את הבורגול במים קרים במשך חצי שעה.

2. מסננים את הבורגול ומכניסים לקערה בינונית.  מוסיפים את הירקות והעלים הקצוצים ומערבבים היטב.

3. מטבלים בשמן זית ומלח.

 



חפשו מתכון נוסף: