מתכונים -
סלטים
|
רכיבים:
500 גרם פטריות טריות
3-4 כפות מיץ לימון
1 חב' בצל ירוק
12-15 צנוניות קטנות
2 מלפפונים
2 כפות שמן זית/תירס/חמניות
3-4 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל
קורט סוכר
אופן ההכנה:
1. שוטפים היטב את הירקות. פורסים את הפטריות לפרוסות דקות.שמים בקערה ומטפטפים עליהן מיץ לימון (שלא ישחירו).
2. קוצצים את הבצל הירוק, פורסים את הצנונית והמלפפונים לפרוסות דקות ומוסיפים לקערת הפטריות.
3. מטפטפים מעל לסלט את השמן ומוסיפים את הפטרוזיליה.
4. מתבלים הפלפל, מלח וקורט סוכר. מערבבים היטב.
|
|