מתכונים -
סלטים
|
רכיבים:
1 כרובית, מופרדת לפרחים
1 כפית כורכום
200 גרם רצועות גמבה
100 גרם זיתים שחורים
6-7 מלפפונים חמוצים (לשמור את המים מקופסת השימורים)
מלח
2 כפות מיונז
1 כפית חרדל
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הכרובית במים עד לרתיחה.
2. מוסיפים את הכורכום. לאחר הרתיחה הנוספת שופכים את המים ומקרררים את הכרובית.
3. חותכים את המלפפונים החמוצים לקוביות קטנות מאוד.
4. במי המלח של המלפפונים החמוצים, מערבבים את המיונז, החרדל עד קבלת נוזל ללא גושים.
5. מסדרים על גבי צלחת ההגשה את פרחי הכרובית. מפזרים בין הפרחים את חתיכות המלפפונים החמוצים ומעל הכל יוצקים מהרוטב.
|
|