שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
סינייה PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

לבשר:


½ ק"ג בשר טחון

פטרוזיליה

כוסברה

בצל

בהרט (או כמון)

מלח


לטחינה:


טחינה גולמית

מים

שום

לימון

מלח

פטרוזיליה וכוסברה קצוצות דק


להגשה:


עגבניות

צנוברים קלויים


אופן ההכנה:


1. מחממים מראש תנור ל 200 - 220 מעלות.

2. קוצצים דק את העשבים והבצל (אפשר בפוד-פרוססור). מערבבים עם הבשר ומתבלים. נותנים לו קצת לנוח.

3. מערבבים את כל חומרי הטחינה עד לקבלת טחינה די נוזלית.

4. מסדרים בתבנית ברזל (רצוי עגולה) פרוסות עגבנייה.

5. משטחים מלמעלה את הבשר.

6. מכניסים לתנור עד שהבשר עשוי (בערך 15-25 דקות, תלוי בתנור).

7. מכסים את הבשר בטחינה בשכבה לא עבה. מחזירים לתנור לעוד כ- 10 דקות.

8. מפזרים מלמעלה צנוברים קלויים ומגישים.



חפשו מתכון נוסף: