הרשמה
מתכונים
כללי
סוגי בשר
מתכוני בשר
אוכל טבעוני
צמחוני
מתכונים לסלטים
מרקים
דגים ופירות ים
פשטידות וקישים
אוכל אסייתי
אוכל הודי
פסטות ואוכל איטלקי
מתכונים דלי קלוריות
דברי מאפה
מטוגנים ופסטלים
מאכלי חגים
מתכונים לחנוכה
מתכונים לשבועות / חלבי
מתכונים לפורים
מתכונים לפסח
מתכונים לראש השנה
מתכונים למנות אחרונות ולקינוחים
מתכונים לעוגות
מתכונים לעוגיות
מליות
מתכונים לממרחים
מתכונים לרטבים
מתכונים לסנדוויצ'ים
קוקטיילים ומשקאות
קפה ומשקאות חמים
מזון לתינוקות
מתכונים מיוחדים לחולי צליאק
מילון מונחים קולינרי
פטנטים וטיפים לבישול ואפייה
פולי קפה
רוטב הונגרי
מתכונים
-
רטבים
רכיבים:
גמבה אדומה
פלפל חריף
יין אדום
אופן ההכנה:
1. טוחנים את הגמבה האדומה עם הפלפל החריף, מעבירים דרך מסננת
.
מוסיפים את היין האדום.
חפשו מתכון נוסף:
מתכונים
|
אודותינו
© כל הזכויות שמורות למשפחת פריד.
צור קשר
XHTML
CSS