רכיבים:
1 חבילת פתיתים 1 בצל קצוץ 1 שן שום פרוסה דק עלים מ-5 גבעולי אורגנו 10 פטריות שמפיניון פרוסות דק ½ כפית אגוז מוסקט מגורד 1 כוס פרמז'ן מגורר מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1. במעט שמן זית/חמאה מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
2. מוסיפים את הפטריות, מערבבים ומטגנים דקה נוספת.
3. מוסיפים את הפתיתים ובוחשים כ-2 דקות נוספות.
4. מתבלים באורגנו , מוסקט,מלח ופלפל ומערבבים.
5. יוצקים 800 מ"ל מים רותחים, 2 בחישות מהירות, מכסים את הסיר חלקית ומנמיכים את האש למינימום.
6. מבשלים 5 דקות בכיסוי חלקי, תוך כדי ערבוב מדי פעם.
7. מכבים את האש ומשאירים מכוסה כ-5 דקות נוספות.
8. אחרי 5 דקות פותחים את הסיר ובעזרת מזלג מערבבים את הפתיתים.
9. מוסיפים את הפרמז'ן, מערבבים היטב ומגישים.
|