מתכונים -
כללי
|

רכיבים:
1 כוס קינואה 1 בצל גדול 2 כפות שמן זית ¼1 כוסות מים מלח, פלפל, כמון ו/או כורכום
אופן הכנה:
1. קוצצים את הבצל ומטגנים אותו בשמן זית בסיר. 2. מוסיפים לסיר את כוס הקינואה ומערבבים עד שכל הקינואה מכוסה בשמן. מוסיפים את התבלינים. 3. מוסיפים כוס ורבע מים קרים, מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה סגור עד שכל המים נספגים, כ-12 דקות. 4. משאירים את המכסה סגור לפחות ל-10 דקות, כדי שהאדים יספגו בקינואה. מגישים חם או משתמשים קר בסלט.
|
|