שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
עוף בטריאקי ובדבש PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

קוביות של פרגיות/נתחים של חזה עוף

שמן זית

טריאקי

שום

דבש


אופן ההכנה:


1. מערבבים היטב בקערה את שמן הזית, רוטב הטריאקי והשום.

2. משרים את קוביות הבשר ברוטב במשך שעתיים – שלוש שעות.

3. מחממים היטב ווק/מחבת כבדה ומעבירים הכל פנימה.

4. מטגנים עד שהעוף נסגר (5-10 דקות). ½ 2 דקות לפני שמורידים מהאש מוסיפים על הכל דבש, מערבבים היטב ומגישים.



חפשו מתכון נוסף: