שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
עוף בלימון, שום ובהרט PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

עוף מס' 1

1 כף מיץ לימון טרי

¼ כוס מים

1 כפית שום כתוש

½1 כפיות בהרט

½ כפית אבקת גריל עוף

½ כפית אבקת כוסברה (לא חובה)

מעט סוכר


אופן ההכנה:


1. לחלק את העוף לשניים לאורך.

2. לערבב את כל שאר הרכיבים ולעסות את העוף ברוטב.

3. לצלות בגריל באש נמוכה, להזהר לא לשרוף את העוף.

4.  כ-2 דקות לפני סיום הבישול, לשפוך את שאריות הרוטב על הבשר.



חפשו מתכון נוסף: