מתכונים -
כללי
|
רכיבים:
½1 כוסות שיבולת שועל
כף שקדים פרוסים
כף גרעיני חמנייה
כף גרעיני דלעת
2 כפות פרג
2 כפות שומשום
2 כפות זרעי פישתן
2 כפות קוקוס
2 כפות שמן תירס
3 כפות דבש
½ כפית תמצית וניל
פירות העונה, חתוכים לקוביות
אופן ההכנה:
1. לערבב את כל החומרים ולקלות בחום של 120 מעלות למשך רבע שעה (לערבב מדי פעם).
2. כשמתקרר, להוסיף מעט פירות יבשים חתוכים.
אופן ההגשה:
1. לצקת ¾ כוס יוגורט לכל מנה. על היוגורט להוסיף חופן גרנולה שהכנו.
2. ניתן להוסיף פירות עונתיים טריים חתוכים, ודבש לאוהבי המתוק.
|
|