שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
חמין פילה של סבתא נחמה PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

עוף מפורק

3 כפיות פפריקה אדומה

1 כפית מרק עוף

מעט מלח

פלפל לפי הטעם

חבילת איטריות רחבות

2 עגבניות

מעט מרגרינה

2 תפוחי אדמה, פרוסים לעיגולים

 

 

אופן ההכנה:

 

1. מערבבים את הפפריקה עם אבקת מרק עוף. מורחים את חלקי העוף ומטגנים קלות.

2. מבשלים את האיטריות , לא לגמרי. שוטפים במים ומוסיפים את המרגרינה, אבקת מרק רסק של העגבניות , מלח ופלפל.

שמים ½ כפית שמן בסיר עם ידיות מתכת .

3.  מסדרים בסיר את תפוחי האדמה. שמים מעל איטריות, עליהם חלקי עוף ומכסים שנית במקרונים. בודקים טעמים ומשפרים לפי הצורך.

4. מוסיפים ¼ כוס מים ומבשלים כ 5 דקות על אש נמוכה. מכסים בצלחת.

5. מדליקים את התנור על חום נמוך (c°100 ) ומכניסים את הסיר (עם מכסה ) ללילה שלם.



חפשו מתכון נוסף: