הרשמה
מתכונים
כללי
סוגי בשר
מתכוני בשר
אוכל טבעוני
צמחוני
מתכונים לסלטים
מרקים
דגים ופירות ים
פשטידות וקישים
אוכל אסייתי
אוכל הודי
פסטות ואוכל איטלקי
מתכונים דלי קלוריות
דברי מאפה
מטוגנים ופסטלים
מאכלי חגים
מתכונים לחנוכה
מתכונים לשבועות / חלבי
מתכונים לפורים
מתכונים לפסח
מתכונים לראש השנה
מתכונים למנות אחרונות ולקינוחים
מתכונים לעוגות
מתכונים לעוגיות
מליות
מתכונים לממרחים
מתכונים לרטבים
מתכונים לסנדוויצ'ים
קוקטיילים ומשקאות
קפה ומשקאות חמים
מזון לתינוקות
מתכונים מיוחדים לחולי צליאק
מילון מונחים קולינרי
פטנטים וטיפים לבישול ואפייה
פולי קפה
איך מכינים אדממה
מתכונים
-
צמחוני
רכיבים:
1 ק"ג תרמילי אדממה
מלח גס
אופן ההכנה:
1. מכניסים את האדממה לסיר עם מים רותחים (פולים בתרמיל ל-3 דקות, פולים קלופים ל-2 דקות).
2. מסננים ומעבירים לקערת הגשה.
3. בוזקים מלח גס בנדיבות ומגישים חם.
חפשו מתכון נוסף:
מתכונים
|
אודותינו
© כל הזכויות שמורות למשפחת פריד.
צור קשר
XHTML
CSS